Sandra Jongeneelen

Als RegisterExecuteur ondersteun ik je bij alle zaken rondom erven en nalatenschap.

Sandra Naam 220

Erven en nalaten

  • Nalatenschapsregistratie

    Regel alles goed voor je nabestaanden

  • Afwikkelen nalatenschap

    Professioneel en transparant

  • Digitaal nalatenschap

    Je digitale leven goed georganiseerd

Nalatenschapsregistratie

Wat wil jij achterlaten?

Het is een vraag waar de meeste mensen liever niet over willen nadenken. De dood, ons levenseinde, komt op een dag voor iedereen. Dan is het voor je nabestaanden fijn om te weten dat jij alles goed hebt geregeld. Want als jij het goed regelt, komen je nabestaanden niet voor een enorme puzzel te staan.

Een cadeau voor later

Want een cadeau, dat is het als je de nalatenschap tijdens je leven al voorbereidt. Een cadeau voor achterblijvers.

Je kan alle voor jou belangrijke zaken achterlaten in je eigen digitale nalatenschapsdossier. Dit is een uniek dossier en overal ter wereld kan jij bij je eigen belangrijke informatie.

Richelle

Sandra nam veel uit handen bij afwikkelen nalatenschap

Viavia kwamen wij bij Sandra terecht. Ze heeft ons geholpen met al het papierwerk na het overlijden van mijn vader. Er is veel uit handen genomen in een periode waar je andere dingen aan je hoofd hebt dan papierwerk. Sandra voelde zelf aan dat een wat rustiger tempo beter was voor mij. Nog steeds krijgen wij op bijzondere dagen een handgeschreven kaartje. Dat geeft steun, juist omdat de wereld al zo hard doordraait…

Frits en Ankie

Eindelijk inzicht in het nalatenschap van hun samengestelde gezin

Ik moet je eerlijk zeggen dat we nu eindelijk het gevoel hebben dat we volwassen zijn geworden. We hebben alles voor ons nalatenschap netjes op een rij gezet, we hebben inzicht en we hebben het nu ook allemaal goed geregeld met de notaris.

Ab

Zijn eigen nalatenschap werd goed geregeld

Sandra heeft me ontzettend goed geholpen. Ze legt alles goed uit, ook hoe de digitale kluis werkt. Ik kan dit iedereen aanbevelen die, net als ik, alleen komt te staan.

Afwikkelen nalatenschap

Ontzorgd na overlijden

Als een dierbare is overleden is er vaak sprake van allerlei emoties. Maar daarnaast moet er ook veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap.

Als RegisterExecuteur ben ik deskundig op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Alle juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken die komen kijken bij de zaken rondom de nalatenschap regelen wij professioneel en transparant voor u.

Onpartijdig en onafhankelijk

Het afwikkelen van een nalatenschap is regelmatig oorzaak dat sluimerende conflicten groot en oncontroleerbaar worden. Het kan verstandig zijn om met een onafhankelijke partij te werken die zorgt dat alle zaken rondom een nalatenschap worden geregeld. Wij werken op een transparante manier waarbij de erfgenamen op de hoogte worden gehouden van het hele proces door inzicht in het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier.

Artikelen over erven en nalatenschap

Nalatenschap zonder testament

Wat gebeurt er met je nalatenschap als je geen testament hebt?

Het opstellen van een testament is belangrijk om ervoor te zorgen dat je nalatenschap verdeeld wordt volgens jouw eigen wensen en op een manier waar je achter staat. Maar lang niet iedereen heeft een testament. Wat gebeurt er als je geen testament hebt?

De stem van 'Mind the Gap'

Vrouw kan de stem van haar man weer horen

Hoeveel heb jij ervoor over om je overleden dierbare weer eens te horen? Hier een bijzonder verhaal over een vrouw die bang was de opname van de stem van haar man voor altijd kwijt te zijn.

Waarom is het belangrijk je nalatenschap te regelen

Waarom is het voorbereiden van een nalatenschap belangrijk

Je doet je nabestaanden een groot cadeau als je de dingen hebt geregeld voor als jij er niet meer bent. Waarom zou jij je nalatenschap vastleggen? Op die vraag geven we in dit artikel een antwoord.

Digital Legacy

Je data (en crypto’s) na de dood

De overheid denkt momenteel na over hoe alles netjes rondom digitale nalatenschap bij wet geregeld moet worden. Een aanleiding te meer om er zelf ook goed over na te denken.