Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Met onze publicaties en diensten ondersteunen we mensen in rouw en mensen die verlies in hun omgeving meemaken.

Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Rouw en verlies

 • Publicaties over rouw

  Boeken die je verder helpen

 • Online rouwprogramma

  Uniek programma "Schrijvend door rouw"

 • Rouw op de werkvloer

  Ondersteuning bij rouw in je team of bedrijf

 • Artikelen over rouw

  Lees onze artikelen over rouwen en herinneren

Van missen krijg je het koud

Best verkochte rouwboek bij o.a. bol.com!
Wat zeggen de lezers van ons boek? 'Ik heb dit boek zojuist gekocht. Wow, nú lees ik al bruikbare handvaten', 'Geweldig beschreven', 'Zo blij met dit boek. Heel veel herkenning', 'Mooi en toegankelijk boek! Eenvoudig te lezen', 'Nu al een klassieker!'

Schrijvend door rouw

Wat kan gebeuren als we drie maanden samen optrekken en je een aantal keer per week 20 minuten de tijd neemt om te schrijven over het verlies dat je hebt meegemaakt?

Trudy

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Mijn reis van schrijvend door rouw zit erop. Het was een moeilijke maar ook mooie reis. Het heeft me meer inzicht gegeven en grip. Inzicht in een diepere laag onder het verdriet... Het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Bedankt voor dit mooie programma.

Jos

Lezer 'Van missen krijg je het koud'

Wat een prachtig mooi boek. Alles is zo herkenbaar omschreven, ik voelde me begrepen door het lezen van dit boek. Het is een echte aanrader!!

Carla

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Dat in sommige opdrachten je echt met de tranen over je wangen aan het schrijven bent, dat vond ik bijzonder. Het geeft lucht, want ik kon moeilijk bij mijn verdriet komen. Ik heb er echt veel aan!

Annemiek

Vroeg ondersteuning na overlijden collega

Dankjewel voor de ondersteuning na het overlijden van onze collega. Wat goed om te weten dat jullie er ook zijn als mensen extra ondersteuning nodig hebben. Bij P&O weten ze jullie te vinden!

Artikelen over rouwen en herinneren

Slaap jij nog wel goed?

‘Slaap jij nog wel goed?’ Slaapgebrek na een verlies.

Zo vaak vragen we ‘hoe gaat het met je?’ Je zou die vraag eens moeten veranderen in: ‘slaap je nog goed?’ Je komt zoveel meer te weten!

Begrijp wat de ander echt nodig heeft

Begrijp wat de ander echt nodig heeft

Soms kunnen we vergeten dat wat het beste voor ons is, niet altijd het beste is voor anderen. Denk alleen al aan het kiezen van het perfecte cadeau voor een ander. Dat leert veel over hoe we met een ander omgaan in rouw.

Bevroren in de tijd

Het verlies van een dierbare kan je het gevoel geven dat je zit vastgevroren in de tijd: vast tussen wat was en tussen het nieuwe nu. Het lijkt soms een niemandsland waar je maar moeilijk uitkomt.

Bewegen bij verdriet: werkt dat?

Iedereen vroeg of laat rouw en verlies mee. Een interessante vraag wordt gesteld, is: kan bewegen helpen om beter met de emoties van rouw om te gaan?

Rouw & Verlies in je omgeving

Rouw & Verlies in je omgeving

"Moet ik nu wel vragen naar het overlijden van haar partner of toch maar niet?" "Wat moet ik eigenlijk zeggen?"  Het ongemak zullen velen herkennen als er iemand in de omgeving is die geconfronteerd is met verlies en rouw. Wat moet je doen? Ontvangt het boek gratis bij aanmelding voor onze maillijst.

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)

Uit onze webshop