Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Met onze publicaties en diensten ondersteunen we mensen in rouw en mensen die verlies in hun omgeving meemaken.

Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Rouw en verlies

 • Publicaties over rouw

  Boeken die je verder helpen

 • Online rouwprogramma

  Uniek programma "Schrijvend door rouw"

 • Rouw op de werkvloer

  Ondersteuning bij rouw in je team of bedrijf

 • Artikelen over rouw

  Lees onze artikelen over rouwen en herinneren

Van missen krijg je het koud

Best verkochte rouwboek bij o.a. bol.com!
Wat zeggen de lezers van ons boek? 'Ik heb dit boek zojuist gekocht. Wow, nú lees ik al bruikbare handvaten', 'Geweldig beschreven', 'Zo blij met dit boek. Heel veel herkenning', 'Mooi en toegankelijk boek! Eenvoudig te lezen', 'Nu al een klassieker!'

Schrijvend door rouw

Wat kan gebeuren als we drie maanden samen optrekken en je een aantal keer per week 20 minuten de tijd neemt om te schrijven over het verlies dat je hebt meegemaakt?

Trudy

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Mijn reis van schrijvend door rouw zit erop. Het was een moeilijke maar ook mooie reis. Het heeft me meer inzicht gegeven en grip. Inzicht in een diepere laag onder het verdriet... Het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Bedankt voor dit mooie programma.

Jos

Lezer 'Van missen krijg je het koud'

Wat een prachtig mooi boek. Alles is zo herkenbaar omschreven, ik voelde me begrepen door het lezen van dit boek. Het is een echte aanrader!!

Carla

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Dat in sommige opdrachten je echt met de tranen over je wangen aan het schrijven bent, dat vond ik bijzonder. Het geeft lucht, want ik kon moeilijk bij mijn verdriet komen. Ik heb er echt veel aan!

Annemiek

Vroeg ondersteuning na overlijden collega

Dankjewel voor de ondersteuning na het overlijden van onze collega. Wat goed om te weten dat jullie er ook zijn als mensen extra ondersteuning nodig hebben. Bij P&O weten ze jullie te vinden!

Artikelen over rouwen en herinneren

Je creativiteit gebruiken in rouw

Creativiteit en rouw: creativiteit gebruiken in rouwverwerking

Helaas overkomen ons dingen in het leven waar ieder woord voor tekortschiet. Creativiteit kan je een andere taal bieden waarmee je, soms helemaal zonder woorden, wel iets kan zeggen.

Leren leven na een verlies

Leren leven na een verlies

Wat kan je plotseling in een nieuwe wereld terechtkomen als je iemand verliest. Iemand van wie je houdt, is er niet meer en misschien wens je wel dat hij of zij terug zou komen. Hoe kan je door na een verlies?

Eeuwig leven als AI

Eeuwig leven als AI, moet je dat wel willen?

2023 was het jaar dat AI opeens over ons allemaal ging. ChatGPT, Bard, Dall-E, Midjourney en ontelbare platformen zijn ondertussen breed gebruikt. Hoe gaan deze nieuwe technologische mogelijkheden rouwverwerking helpen?

De dingen die je onthoudt

Netflix heeft onlangs de klassieker ‘Good Will Hunting’ uit 1997 toegevoegd aan zijn bibliotheek. Deze film, met in de hoofdrollen Matt Damon als Will en Robin Williams als zijn psychiater Sean, gaat niet alleen over de worstelingen van een bijzonder intelligente jongeman, maar raakt ook aan diepere thema’s zoals rouw en herinnering.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke 2 weken sturen we een nieuwsbrief uit met nieuwe informatie en verhalen over rouw en verlies en over erven en nalaten. Meld je vandaag direct aan!

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)

Uit onze webshop