Aanbieding!

Digitaal Nalatenschap (e-boek)

Oorspronkelijke prijs was: €6,50.Huidige prijs is: €3,99. incl. btw

“Je digitale nalatenschap goed geregeld” is jouw gids naar een zorgvuldig georganiseerde digitale nalatenschap. Met heldere adviezen en eenvoudige stappen ontdek je hoe je je online leven ordent voor na je overlijden, ter bescherming van je dierbaren en het veiligstellen van je digitale herinneringen.

Beschrijving

Met het e-boek “Je digitale nalatenschap goed geregeld” heb je een gids in handen die je helpt om je eigen digitale nalatenschap goed te gaan regelen. Onze online levens zijn behoorlijk complex en als je nadenkt over wat je allemaal digitaal achterlaat als je er niet meer bent, dan weet je ook dat er heel wat te regelen is om je nabestaanden niet in een zoekpuzzel weg te sturen.

We hebben het dan over sociale media-accounts en e-mail tot online bankieren en digitale foto’s. Wil je weten hoe je waardevolle en emotionele digitale bezittingen veilig kunt stellen voor je nabestaanden? Lees dan dit boekje. Met praktische tips en stappenplannen helpen we je om onnodige conflicten te voorkomen en zorgt je voor duidelijkheid en rust voor zowel jezelf als je dierbaren. Bereid je voor op de toekomst en zorg ervoor dat je digitale nalatenschap net zo goed geregeld is als je fysieke nalatenschap.

Inhoudsopgave:

  1. Inleiding
  2. We leven online
  3. Wat is je digitale nalatenschap?
  4. Wat gebeurt er als je niets regelt?
  5. Wat je zelf kan doen
  6. Hoe kan je je wensen vastleggen?
  7. Regel het ook goed!

Extra informatie

Bestandsformaat

Downloadbaar PDF bestand

Aantal pagina's

16

Auteur

Wouter van der Toorn / Bright Elephant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitaal Nalatenschap (e-boek)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oorspronkelijke prijs was: €6,50.Huidige prijs is: €3,99. incl. btw