Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Met onze publicaties en diensten ondersteunen we mensen in rouw en mensen die verlies in hun omgeving meemaken.

Wouter van der Toorn
Sandra Jongeneelen

Rouw en verlies

  • Publicaties over rouw

    Boeken die je verder helpen

  • Online rouwprogramma

    Uniek programma "Schrijvend door rouw"

  • Rouw op de werkvloer

    Ondersteuning bij rouw in je team of bedrijf

  • Artikelen over rouw

    Lees onze artikelen over rouwen en herinneren

Van missen krijg je het koud

Best verkochte rouwboek bij o.a. bol.com!
Wat zeggen de lezers van ons boek? 'Ik heb dit boek zojuist gekocht. Wow, nú lees ik al bruikbare handvaten', 'Geweldig beschreven', 'Zo blij met dit boek. Heel veel herkenning', 'Mooi en toegankelijk boek! Eenvoudig te lezen', 'Nu al een klassieker!'

Schrijvend door rouw

Wat kan gebeuren als we drie maanden samen optrekken en je een aantal keer per week 20 minuten de tijd neemt om te schrijven over het verlies dat je hebt meegemaakt?

Trudy

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Mijn reis van schrijvend door rouw zit erop. Het was een moeilijke maar ook mooie reis. Het heeft me meer inzicht gegeven en grip. Inzicht in een diepere laag onder het verdriet... Het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Bedankt voor dit mooie programma.

Jos

Lezer 'Van missen krijg je het koud'

Wat een prachtig mooi boek. Alles is zo herkenbaar omschreven, ik voelde me begrepen door het lezen van dit boek. Het is een echte aanrader!!

Carla

Deelnemer 'Schrijvend door Rouw'

Dat in sommige opdrachten je echt met de tranen over je wangen aan het schrijven bent, dat vond ik bijzonder. Het geeft lucht, want ik kon moeilijk bij mijn verdriet komen. Ik heb er echt veel aan!

Annemiek

Vroeg ondersteuning na overlijden collega

Dankjewel voor de ondersteuning na het overlijden van onze collega. Wat goed om te weten dat jullie er ook zijn als mensen extra ondersteuning nodig hebben. Bij P&O weten ze jullie te vinden!

Artikelen over rouwen en herinneren

Liefde op leeftijd: nieuwe liefde na verlies

Liefde op leeftijd: nieuwe liefde na verlies

Liefde is voor alle leeftijden. Hoe oud je ook bent, het verlangen naar verbinding en intimiteit zal blijven bestaan. Als je een partner hebt verloren, kan het idee van opnieuw beginnen een nogal groots idee lijken. Het aangaan van nieuwe relaties op latere leeftijd kunnen ook bijdragen aan groei en geluk. 

Bright Elephant 4 jaar

4 jaar Bright Elephant

Het was 15 april 2020. Corona hield ons allemaal thuis en we wisten niet wat de tijd die voor ons lag ons zou gaan brengen. En toch lanceerden we ons bedrijf. We zaten op twee verschillende locaties achter de computer en stuurden een eerste bericht de wereld in: Bright Elephant was geboren.

Mannen die rouwen

Mannen die rouwen

In veel culturen merk je een groot verschil in hoe mannen en vrouwen omgaan met verlies en verdriet. Nog steeds worden mannen aangemoedigd om sterk te zijn en niet te veel hun emoties te laten zien. ‘Doe maar normaal’ en ‘schouders eronder’ zijn de tips die veel worden gegeven.

Het Nieuwe Rouwen (NTR uitzending)

Het nieuwe rouwen (NTR, 28 maart ’24)

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het overlijden van een dierbare. En ook al is dit ingrijpend, de meeste mensen hebben geen professionele hulp nodig bij hun verwerking. Maar als de rouwreacties zo heftig zijn dat het dagelijks functioneren wordt beperkt, spreken we van een rouwstoornis.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke 2 weken sturen we een nieuwsbrief uit met nieuwe informatie en verhalen over rouw en verlies en over erven en nalaten. Meld je vandaag direct aan!

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)

Uit onze webshop