Widowtalk podcast

Rouwen, wat betekent dat? Hoe doe je dat en hoe lang duur het?

Bij Bright Elephant houden we ervan om de spreekwoordelijke olifant in de kamer bespreekbaar te maken. Want laten we eerlijk zijn: over rouw wordt nog steeds niet heel eenvoudig gepraat. En dat terwijl die olifant zo luid en duidelijk aanwezig is in de woonkamer van mensen die met verlies te maken hebben.

Podcast Widowtalk

Wouter is in gesprek met Marianne Heemskerk van Widows & Widowers, een organisatie die zich inzet voor support voor weduwen en weduwnaars.

In de PodCast Widowtalk praten we over de rouw issues, waar je tegenaan loopt als nabestaande en familie en vrienden. De vragen die Wouter krijgt, de antwoorden die hij geeft en wat hij voor mensen kan betekenen. Uiteraard komt het boek Van missen krijg je het koud ook aan de orde. De biologie van rouw zoals hij het zelf noemt.

Luister naar het gesprek

Het gesprek is ook te beluisteren via Springcast, Apple Podcast, Spotify of Google Podcast.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

E-boek 'Rouw & Verlies in je Omgeving' gratis

"Moet ik nu wel vragen naar het overlijden van haar partner of toch maar niet?" "Wat moet ik eigenlijk zeggen?"  Het ongemak zullen velen herkennen als er iemand in de omgeving is die geconfronteerd is met verlies en rouw. Wat moet je doen?

'Rouw & Verlies in je omgeving' ontvang je gratis bij aanmelding voor onze maillijst.

Rouw & Verlies in je omgeving

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)