Widowtalk podcast

Rouwen, wat betekent dat? Hoe doe je dat en hoe lang duur het?

Bij Bright Elephant houden we ervan om de spreekwoordelijke olifant in de kamer bespreekbaar te maken. Want laten we eerlijk zijn: over rouw wordt nog steeds niet heel eenvoudig gepraat. En dat terwijl die olifant zo luid en duidelijk aanwezig is in de woonkamer van mensen die met verlies te maken hebben.

Podcast Widowtalk

Wouter is in gesprek met Marianne Heemskerk van Widows & Widowers, een organisatie die zich inzet voor support voor weduwen en weduwnaars.

In de PodCast Widowtalk praten we over de rouw issues, waar je tegenaan loopt als nabestaande en familie en vrienden. De vragen die Wouter krijgt, de antwoorden die hij geeft en wat hij voor mensen kan betekenen. Uiteraard komt het boek Van missen krijg je het koud ook aan de orde. De biologie van rouw zoals hij het zelf noemt.

Luister naar het gesprek

Het gesprek is ook te beluisteren via Springcast, Apple Podcast, Spotify of Google Podcast.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Of rouw je nu zelf raakt of dat je iemand kent die rouwt, je kan zoekende zijn in wat je nu moet doen. In onze tweewekelijkse nieuwsbrief delen we unieke informatie over Rouw & Verlies en over Erven & Nalaten.

De mails die we schrijven zijn in toegankelijke taal en toch gaat het over grote en belangrijke thema's. Daarom maken we al dat ingewikkelde graag gemakkelijker voor je. En we helpen je met deze informatie zo concreet mogelijk zodat jij er iets mee kan doen.

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)