Start » PostNL BBP

PostNL BBP

Door de brievenbus

Van missen krijg je het koud, en wat rouw nog meer met je lijf doet.

Van missen krijg je het koud

30 juli 2021 |

2e druk

Mensen die een verlies hebben te dragen zullen het herkennen: je lijf rouwt altijd mee. Er is gelukkig steeds meer aandacht voor rouw en is de dood niet meer een onbesproken thema. Te weinig wordt stilgestaan bij de lichamelijke gevolgen van een verlies. Dit boek gaat precies daarover. Hoe werkt rouw, wat doet rouw met je lichaam, wat kan je zelf doen en bij wie moet je zijn voor welke klachten? Een praktisch boek met veel informatie, vol ervaringen van anderen en praktische handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

Een prachtig boek om te hebben of cadeau te geven.

Ook voor professionals:
“Dit is een boek voor elke dokter die mensen met verlieservaringen ontmoet. Voor elke dokter dus.” (Medisch Contact)

Lees verder »

Rouw doormaken

Er is geen recept voor het rouwproces, maar wel een beschrijving van de taken die verricht moeten worden. Er is ook geen vaste volgorde en de fasen en taken lopen door elkaar heen.

E-boek Rouwtijd

Wat kan je doen als iemand intens verdrietig is en in rouw? Die vraag is de basis van het eerste e-boek van Bright Elephant. Wat kan jij betekenen voor iemand in rouw? Het antwoord is simpel en de uitvoering moeilijker.

Wie is Bright Elephant

Bright Elephant heeft een belangrijke missie, namelijk mensen helpen de dood en rouw bespreekbaar te maken en de herinneringen aan het samengeleefde leven te vieren. Maak kennis met het team.