Voor Altijd (André van Duin en Danny Vera)

‘Voor Altijd’ (André van Duin en Danny Vera)

Laatst zong André van Duin een prachtige ode aan zijn overleden partner Martin en hun leven samen. In de uitzending van Matthijs Gaat Door zing hij ‘Voor Altijd’ dat hij samen met Danny Vera maakte. Het is een emotioneel en persoonlijk verhaal over liefde, gemis en afscheid. En het eindigt in het hartverscheurende: ‘Een ding dat me spijt… dat ik je kwijt ben, voor altijd.

Songtekst

Ik heb op het kastje naast ons bed
Jouw foto neergezet
‘s avonds voor het slapen gaan
dan kijk ik jou nog even aan

Jouw liefdevolle blik
verteld mij dan dat ik
met een glimlach om je mond
ik in jouw mijn grote liefde vond

Als ik terug denk aan die tijd
heb ik beslist geen spijt-van dingen
Dingen die ik misschien heb laten liggen
Of te laat, heb opgeraapt.
Ik heb geen spijt van ons verleden,
van alles, wat wij altijd samen deden
Er is maar één ding dat me spijt
Dat ik jou moet missen, voor altijd

Toen wij begonnen met z’n twee
had ik nog werkelijk geen idee
hoe het zou zijn, alleen met jouw
En wat de toekomst, voor ons brengen zou

We waren altijd bij elkaar
Het ideale liefdespaar
jij was de zin van mijn bestaan
maar kwam plots, een einde aan

Als ik terug denk aan die tijd
heb ik beslist geen spijt van dingen
Dingen die ik misschien heb laten liggen
Of te laat, heb opgeraapt.
Ik heb geen spijt van ons verleden
van alles, wat wij altijd samen deden
Er is maar één ding dat me spijt
Dat ik jou moet missen, voor altijd

Een ding dat me spijt
dat ik je kwijt ben, voor altijd

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Of rouw je nu zelf raakt of dat je iemand kent die rouwt, je kan zoekende zijn in wat je nu moet doen. In onze tweewekelijkse nieuwsbrief delen we unieke informatie over Rouw & Verlies en over Erven & Nalaten.

De mails die we schrijven zijn in toegankelijke taal en toch gaat het over grote en belangrijke thema's. Daarom maken we al dat ingewikkelde graag gemakkelijker voor je. En we helpen je met deze informatie zo concreet mogelijk zodat jij er iets mee kan doen.

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)