NH Radio waarheen waarvoor

Gesprek op NH Radio over ‘Van missen krijg je het koud’

Op 13 februari was Wouter te gast in het radioprogramma ‘Waarheen, waarvoor’ op NH Radio. Hij was in gesprek met Koop Geersing over ons boek ‘Van missen krijg je het koud‘.

“Iedere keer als Wouter mensen spreekt bij lezingen of ontmoetingen met nabestaanden is de eenzaamheid en het niet begrepen worden bij rouw zo aangrijpend. Er is namelijk veel eenzaamheid in rouw. Veel onbegrip van de omgeving en veel verdriet dat in het lijf wordt opgesloten. Er is meer zachtheid nodig, vriendelijkheid voor onszelf, aldus Wouter. We bespreken het in deze aflevering. En Wouter weet waarover hij praat.”

Luister het hele gesprek in deze podcast-versie.

Meer over het boek is te vinden in onze webshop.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Of rouw je nu zelf raakt of dat je iemand kent die rouwt, je kan zoekende zijn in wat je nu moet doen. In onze tweewekelijkse nieuwsbrief delen we unieke informatie over Rouw & Verlies en over Erven & Nalaten.

De mails die we schrijven zijn in toegankelijke taal en toch gaat het over grote en belangrijke thema's. Daarom maken we al dat ingewikkelde graag gemakkelijker voor je. En we helpen je met deze informatie zo concreet mogelijk zodat jij er iets mee kan doen.

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)