Wat laat jij achter? Rust of zorgen?

Een goed voorbereid nalatenschap is een groot cadeau voor achterblijvers. Te vaak blijven rouwenden in chaos van onduidelijkheid achter. Regel het daarom nu voor later!

Wat komt er kijken bij het voorbereiden van je nalatenschap? We hebben het voor je op een rij gezet in onze brochure 'Erven en Nalaten'. Daarin meer informatie over hoe een RegisterExecuteur je kan helpen om alles goed te regelen. Wil je eerst meer rondkijken, check dan de pagina 'Erven en Nalaten'.

Stuur mij de brochure!

Naam(Vereist)

Bel me terug!

Wil je worden teruggebeld voor meer informatie over het regelen van nalatenschap? Laat je gegevens achter. Klik op de knop hieronder.

Naam(Vereist)
Ik wil contact hebben over(Vereist)

Wat gebeurt er als je niets regelt voor je digitale nalatenschap?

Kom jij wel eens accounts tegen op Facebook, Instagram of LinkedIn van mensen die zijn overleden? Het kan een lastige confrontatie zijn. Om dergelijke problemen te voorkomen is het goed om in gezonde tijden na te denken over wat je zou willen met je digitale nalatenschap na je overlijden.

Wie mag op je uitvaart komen?

Wie nodig je wel en niet uit voor een uitvaart?

Jos had van zijn vrouw de instructie gekregen: de mensen die tijdens mijn ziekzijn nooit van zich lieten horen, hoeven ook niet op mijn uitvaart te komen. Hoe ga je daarmee om?

Als een ondernemer overlijdt

Als een ondernemer overlijdt …

Het leven is eindig. Het is een waarheid als een koe, maar in de praktijk leven we alsof we het eeuwige leven hebben. Als je beseft dat het leven vroeg of laat ophoudt, dan is het nooit te vroeg om je nalatenschap goed te regelen. Dat gaat zeker op als je ook een onderneming hebt.…

Wat kost je eigen uitvaart?

Wat kost zo’n uitvaart eigenlijk?

Heb jij al eens nagedacht over je eigen uitvaart? Eerlijk gezegd gaan veel mensen dat toch wel een beetje uit de weg. Echter, een begrafenis of crematie kan toch een kostbare aangelegenheid zijn.