Wat laat jij achter? Rust of zorgen?

Een goed voorbereid nalatenschap is een groot cadeau voor achterblijvers. Te vaak blijven rouwenden in chaos van onduidelijkheid achter. Regel het daarom nu voor later!

Wat komt er kijken bij het voorbereiden van je nalatenschap? We hebben het voor je op een rij gezet in onze brochure 'Erven en Nalaten'. Daarin meer informatie over hoe een RegisterExecuteur je kan helpen om alles goed te regelen. Wil je eerst meer rondkijken, check dan de pagina 'Erven en Nalaten'.

Stuur mij de brochure!

Naam(Vereist)

Bel me terug!

Wil je worden teruggebeld voor meer informatie over het regelen van nalatenschap? Laat je gegevens achter. Klik op de knop hieronder.

Naam(Vereist)
Ik wil contact hebben over(Vereist)

Al je vragen over erven en nalaten

We hebben al lange tijd een eigen chatbot die alles weet over erven en nalaten. Deze chatbot wijst je de weg in deze soms ingewikkelde thema’s.

Waarom alleenstaanden actief moeten nadenken over hun nalatenschap

Waarom alleenstaanden actief moeten nadenken over hun nalatenschap

Bij Bright Elephant zien we dagelijks steeds meer alleenstaanden die niet echt nadenken over hun nalatenschap. Dit is begrijpelijk, want het is een lastig en soms ongemakkelijk onderwerp. 

Onverwachte schulden na de erfenis

Onverwachte schulden na de erfenis: wat nu?

Het verdelen van een erfenis is het einde van het hele proces van afwikkeling van een nalatenschap. Dat is vaak een emotioneel en complex proces. Maar stel nu dat de erfenis al is verdeeld en dan plotseling schulden opduiken. Wie moet die schulden dan betalen?

Bright Elephant 4 jaar

4 jaar Bright Elephant

Het was 15 april 2020. Corona hield ons allemaal thuis en we wisten niet wat de tijd die voor ons lag ons zou gaan brengen. En toch lanceerden we ons bedrijf. We zaten op twee verschillende locaties achter de computer en stuurden een eerste bericht de wereld in: Bright Elephant was geboren.