De lancering van Bright Elephant, ieder zijn taartje in een video call

Mogen we je bedanken?

We zijn begonnen en we willen jou ook bedanken!

15 april 2020 leek ons een mooie dag om Bright Elephant te lanceren. Met gezonde wedstrijdspanning, een kop koffie met gebak, zaten wij allemaal thuis achter onze eigen computer. Niks geen champagne of omhelzingen omdat het eindelijk zover was. Nee, op grote afstand van elkaar aan de koffie en ja daar was het moment, we waren live! Niet perse op de gewenste manier maar wel allemaal met trots. Nu een week later kijken wij terug op een enerverende en vooral ook overweldigende week. Wij zijn gestart en het is echt fantastisch hoeveel mooie reacties wij ontvingen.

 

Een kleine greep uit de reacties:

Ontzettend waardevol | Wat een mooi initiatief | Wat een mooi nieuw bedrijf met een prachtige missie | Heb het e-boek gelezen ben onder de indruk | knap stuk werk.

Gaat het ons om complimenten? Nee, zeker niet! Wij willen moeilijke dingen bespreekbaar maken en daar hoort feedback ook bij.

PS: heb je het e-boek ‘Rouwtijd‘ nog niet? Ga direct naar deze pagina en schrijf je in.

In deze eerste week werd gevraagd of wij iets meer met beeldmateriaal kunnen toevoegen aan ons tweede e-boek. Ook kwam de vraag over de naam van Bright Elephant meerdere malen voorbij. Dat zullen we volgende week uitleggen, want het is een bijzonder verhaal.

Als je dus meer wilt weten over wie wij zijn en wat wij allemaal brengen volg ons dan. Als je het nog niet hebt gedaan, schrijf je dan in op onze website brightelephant.nl als je op de hoogte wilt blijven. Samen willen we de wereld wat mooier, liever en zorgzamer maken.
Als je naast iemand staat die in rouw is: doe iets, hoe klein dan ook.

Sandra, Richard, Wouter

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Natascha
3 jaren geleden

Lieve Sandra,
Wat ontzettend mooi dat bright elaphant er nu is. Veel succes en plezier met wat jullie hebben neer gezet en nog gaan neerzetten.
Natascha

E-boek 'Rouw & Verlies in je Omgeving' gratis

"Moet ik nu wel vragen naar het overlijden van haar partner of toch maar niet?" "Wat moet ik eigenlijk zeggen?"  Het ongemak zullen velen herkennen als er iemand in de omgeving is die geconfronteerd is met verlies en rouw. Wat moet je doen?

'Rouw & Verlies in je omgeving' ontvang je gratis bij aanmelding voor onze maillijst.

Rouw & Verlies in je omgeving

Rouwtijd aanmelden

Naam(Vereist)