Start | Onze Diensten | Toespraak op maat

Toespraak op maat

Wij helpen om de juiste woorden te vinden.

Als je een toespraak moet houden, kan het een grote opgave zijn om de juiste woorden te vinden. Wil je bijvoorbeeld een mooie en passende toespraak houden tijdens een uitvaartplechtigheid, dan moet dat goed zijn. Wij helpen je om een toespraak voor te bereiden en uit te schrijven die precies past bij wat jij wilt vertellen. Zodat jij in deze tijd een stukje hebt waar je je even geen zorgen meer om hoeft te maken.

Vragenlijst en gesprek

Wie weet beter dan jij wat er verteld moet worden! Misschien voelt dat nog niet zo, maar precies hier helpen we bij. Je ontvangt een vragenlijst om helder te krijgen waar de toespraak om zou moeten gaan. Daarna zal er contact zijn met onze journalist die aan de hand hiervan vragen stelt en zo goed mogelijk zal luisteren. Is het een toespraak tijdens een uitvaart, dan willen wij op deze manier ook een beetje degene die is overleden leren kennen. Al die herinneringen, anekdotes en levenslessen worden bij elkaar gebracht in een unieke toespraak.

Het eindproduct

Het eindresultaat wordt op tijd digitaal geleverd. Er volgt nog eventueel een correctieronde. Maar van belang is dat er geen stress is of de toespraak er op tijd zal zijn. De toespraak krijgt je ook thuisgestuurd. Zorgvuldig gedrukt op bijzonder papier, zodat je het ook als een bijzondere herinnering kunt bewaren.

Heb je andere wensen? Samen zoeken we naar wat jij graag zou willen hebben.

Toespraak houden

Toespraak op maat

Wat krijg je
Wat kost het

Je toespraak wordt voor je geschreven

Vragenlijst en persoonlijk gesprek

Geschreven door vakmensen

Op tijd geleverd

Download e-boek 'Rouwtijd'

Bright Elephant schreef het boek 'Rouwtijd' met daarin praktische tips hoe je naast een ander kunt staan in rouw. Want niemand zou alleen moeten rouwen. En jij kunt, hoe klein ook, ook wat doen. Je kunt het e-boek hier gratis downloaden.