Aanbieding!

Rake Woorden (e-boek)

Oorspronkelijke prijs was: €9,50.Huidige prijs is: €5,99. incl. btw

Een behulpzaam en praktisch boek voor het schrijven van een toespraak bij een uitvaart. 48 pagina’s vol direct toe te passen tips, invulopties, veel citaten en suggesties samen met een aantal prachtige voorbeelden van toespraken die zijn gehouden bij begrafenissen en herdenkingen. Direct te downloaden voor gebruik.

Beschrijving

Geschreven voor wie een toespraak moet voorbereiden

Voor wie is dit boekje geschreven? Dagelijks wordt er duizenden keren online gezocht voor hulp bij het schrijven en houden van een toespraak op een uitvaart.

Dit boekje helpt je concreet met een stappenplan om te komen tot een toespraak. Voorbeelden helpen je om een idee te krijgen hoe anderen een toespraak hebben gehouden. De sjablonen helpen je rustig een toespraak samen te stellen. Uit de lijstjes met citaten en openingszinnen kan je putten in te komen tot je eigen toespraak. De tips voor sprekers helpen je om je toespraak op een goede manier te houden.

E-boek, dus direct beschikbaar

Het kan zomaar zijn dat je direct aan de slag wilt gaan met de tips, sjablonen en voorbeelden omdat je binnen enkele dagen de toespraak moet houden.

Dat is precies de reden waarom we ‘Rake Woorden’ als e-boekje uitbrengen. Zo hoef jij niet te wachten tot je het in de brievenbus hebt, maar kan je direct de PDF versie downloaden op je computer, tablet of smartphone en met de inhoud aan de slag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rake Woorden (e-boek)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oorspronkelijke prijs was: €9,50.Huidige prijs is: €5,99. incl. btw