Nalatenschap regelen

Het DIGITAAL NALATENSCHAPSDOSSIER is voor jou persoonlijk en is uniek in Nederland. Hierin worden namelijk alle documenten en informatie met betrekking tot je toekomstige nalatenschap vastgelegd. Denk hierbij aan je persoonlijke gegevens, je gezinssituatie, of er een testament is, de wensen voor je uitvaart. Het mooie is dat in dit dossier alles op één plek terug te vinden is.

Je krijgt een eigen inlogcode waarmee je in je eigen dossier kan kijken en natuurlijk zorgen we er samen voor dat je gegevens up-to-date blijven.

#HetVerhaalMijnVerhaal

Jeroen

Jeroen is 39 jaar oud. Hij is gescheiden. Zijn twee jonge kinderen wonen gedeeltelijk bij hem en gedeeltelijk bij zijn ex-partner. Voor later heeft hij nog niets geregeld, ook niet voor zijn kinderen.

Mijn verhaal

Ik ben nog maar net 39 en dat is niet het moment om al heel erg over mijn afscheid na te denken. Toch heb ik besloten om dit wel te doen. Ik wil dat mijn zoons Bob en Martijn later geen vragen hebben. Ik heb een eerste afspraak met Sandra gehad en we hebben al gekeken of mijn testament nog klopt. Zij heeft mij het Digitale Nalatenschapsdossier laten zien. Wat ik heel fijn vind is dat ik het gevoel heb dat er ruimte is om over de zaken na te denken en ondertussen ook weet dat ik de komende maanden, samen met Sandra, zorg dat alles voor mijn zoons goed is geregeld.

Britt

Britt, 30 jaar oud, woon samen met haar vriend. Hij heeft twee kinderen uit een eerdere relatie. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en samen hebben ze sinds kort een zoon. 

Mijn verhaal

Ik ben iemand die leeft in het nu. Ik ben niet bezig met alles wat geregeld moet zijn voor, in mijn ogen, 'later'. Tijdens een inspiratiedag kwam ik Sandra tegen. Door een paar simpele vragen die ze stelde over de toekomst, werd ik aan het denken gezet. En nu, nu zijn we samen aan het kijken hoe alles het best geregeld is voor later. Niet alleen voor mij of mijn vriend, maar juist ook voor mijn kinderen. 

Deskundig advies en begeleiding

Op een gestructureerde manier word je door alle juridische, fiscale en zakelijke aspecten van een nalatenschap begeleidt.

Hoe de zaken het beste geregeld kunnen worden, dat is voor iedereen weer anders en heeft te maken met allerlei financiële, materiële en immateriële zaken. Daarbij zal zeker ook aandacht zijn voor bijvoorbeeld samengestelde gezinnen en stroeve familiaire banden.

Samen zorgen we ervoor dat het het beste wordt geregeld voor de dingen die jij het belangrijkste vindt.

Je wilt er nu misschien nog niet aan denken, maar mocht het overlijden daar zijn, dan kunnen wij krijgen nabestaanden toegang tot specifieke informatie, zodat de afhandeling altijd transparant en gedetailleerd kan worden gevolgd. Dit onderdeel wordt het Afwikkelingsdossier genoemd.

Sandra Jongeneelen

Wat levert het jou op?

RegisterExecuteur

Cadeau voor later

Vooraf goed over nagedacht

Samen met een expert

Jaarlijkse check

Uniek dossier dat overal inzichtelijk is

Samen invullen in gemakkelijker

Belangrijk om te noemen: wij zijn ingeschreven bij register RegisterExecuteurs. Dit garandeert de continuïteit van onze diensten en zorgt voor brede kennis ervaring dat beschikbaar is met dit netwerk van specialisten.

logo RegisterExecuteur

Nalatenschapsregistratie

Via een testament regelt u doorgaans alleen een aantal juridische en fiscale zaken voor na uw overlijden. Een nalatenschapsregistratie is een uitgebreide vastlegging van alle belangrijke zaken rondom uw persoonlijke, financiële en juridische situatie. Op basis hiervan helpen wij u keuzes te maken, die (indien nodig) worden vastgelegd in een testament.

Vastgelegd worden onder andere:

  • Boedeloverschrijving; overzicht van alle bezittingen en schulden
  • Familieverhouding
  • (Levens)testament
  • Schenkingen
  • Uitvaart
  • Wachtwoorden en social media
  • Erfbelasting
  • Belangrijke contactgegevens bij overlijden
  • Codicil

Deze gegevens zijn terug te vinden in uw eigen Digitaal Nalatenschapsdossier en kunt u op ieder moment raadplegen. Een fysieke variant is uiteraard ook mogelijk.