Schrijvend door Rouw

Vraag een proefles aan voor je je inschrijft

Wat gaat er gebeuren als we drie maanden samen optrekken en je een aantal keer per week 20 minuten de tijd neemt om te schrijven over het verlies dat je hebt meegemaakt en tijd te nemen voor schrijven bij rouw die je doormaakt?

Vraag de proefles nu aan van het programma 'Schrijvend door Rouw' zodat je zelf kunt ervaren wat je kunt verwachten! Natuurlijk zegt één les lang niet alles, maar met een eerste opdracht kan je wel ervaren wat schrijven met je doet en hoe het je kan helpen in jouw reis door rouw.

Stuur mij een proefles!

Proefles Schrijvend door Rouw

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)

Schrijvend door Rouw is als een persoonlijke gids die een periode met je optrekt in een schrijvende reis door de wereld van rouw en verlies. Deze duurt 3 maanden waarbij je een aantal keer per week uitleg en persoonlijke schrijfopdrachten ontvangt die je helpen om verdriet een plek te geven.

Misschien ben je wel gestopt om te praten over het verlies van een dierbare. Misschien ben je het verdriet maar voor jezelf gaan houden, om een ander maar niet tot last te zijn. Maar het verdriet heeft een uitweg nodig. Wat er in je zit, moet eruit komen. Het moet gezegd worden. Of opgeschreven.

Die eerste week moest ik echt doorzetten en het ging niet vanzelf. Maar ik merk dat over mijn verdriet schrijven mij enorm helpt. ~Marieta

Het is fijn is om herinneringen naar boven te laten komen, te herbeleven en ze toe te vertrouwen aan het papier. ~Simon

Ik merk dat schrijven helpt om orde te brengen in mijn hoofd en dan ook bij het gevoel te kunnen komen. ~John

Al schrijvend kom ik tot inzichten die ik niet zou vinden of niet zo snel zou vinden als ik niet zou schrijven. ~Bernadette

Alles over Schrijvend door Rouw

Ontdek veel meer over het programma, inclusief ervaringen van andere deelnemers en de inhoud van de lessen. Klik door »

Je kunt ook altijd een mailtje sturen of een WhatApp bericht via nummer 06-82657063.

Met vriendelijke groet,

Wouter van der Toorn