Presentatie voor uitvaart

Persoonlijke en ontroerende presentaties voor een waardig afscheid

Bij het verlies van een dierbare kan het organiseren van een begrafenis of crematie overweldigend zijn. Wij willen je graag helpen met het creëren van een unieke PowerPointpresentatie ter herinnering aan uw geliefde.

Herinneringen delen

Een Powerpoint presentatie kan een mooie manier zijn om herinneringen te delen en te laten zien wie de persoon was en wat hij of zij voor anderen betekende. Wij begrijpen dat het maken van een presentatie een hele opgave kan zijn. Wij nemen graag de zorg daarvoor uit handen, zodat jij je kan richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Op maat gemaakt

Ons ervaren team brengt de ideeën en herinneringen samen in een unieke presentatie. Daarin stemmen we voortdurend af, zodat jullie je er blij mee zijn.

Neem contact op voor meer informatie en hoe wij kunnen helpen met een mooie en persoonlijke PowerPointpresentatie voor het laatste afscheid.

PowerPoint begrafenis

Presentatie voor uitvaart

Wat krijg je
Wat kost het

Een persoonlijk gesprek

Een op maat gemaakte presentatie

Gemaakt door vakmensen

Ook in korte tijd op tijd geleverd

Download e-boek 'Rouwtijd'

Bright Elephant schreef het boek 'Rouwtijd' met daarin praktische tips hoe je naast een ander kunt staan in rouw. Want niemand zou alleen moeten rouwen. En jij kunt, hoe klein ook, ook wat doen. Je kunt het e-boek hier gratis downloaden.