Je levensverhaal opgetekend

Brieven en herinneringen

Voor nu en om achter te laten

Er zijn veel manieren waarop we herinneren en vele manieren waarop we onze levens doorgeven aan generaties die na ons komen. Wat is allemaal niet het vertellen waard! Wat zou jij willen achterlaten? Laat je eigen verhaal door een van onze journalisten of schrijvers optekenen en vastleggen in een waardevol boekwerk. Geef de belangrijkste lessen door die je zelf misschien wel door schade en schande hebt geleerd. Wat is het meest belangrijke in het leven en waarvan zou je wensen dat mensen nooit zouden vergeten? Of misschien wil je zelf een bepaalde periode van het leven eens toevertrouwen aan papier.

In gesprek

Wie kan jouw verhaal beter vertellen dan jijzelf? Aan ons de taak om vragen te stellen, door te vragen naar dat wat je echt bedoelt en verder om heel erg goed te luisteren. Als start ontvang je een lijst met vragen, zodat we al wat van je weten. Dan kunnen we daarna nog beter doorvragen.

Na deze vragenlijst spreekt een van onze schrijvers af voor een uitgebreid gesprek met jou en eventueel anderen die in het boek aan het woord moeten komen. Als het nodig is, dan zijn er meerdere afspraken mogelijk. Op basis van deze interviews gaan we aan de slag om jouw verhaal zo mooi mogelijk vast te leggen.

Foto-album

Het eindproduct

Alles wordt uitgewerkt tot een persoonlijk verhaal. Dat willen we ook aanvullen met door jou (of familie) verzamelde beeldmateriaal. Uiteindelijk krijg je zo een prachtig en uniek eindproduct in handen.

Belangrijk voor ons is dat alles gaat om jouw persoonlijke wensen. Wil je een mooi digitaal document hebben om te kunnen delen in de familie, dan kunnen we daarvoor zorgen. Of wil je het laten drukken als boekwerk met leren kaft, aangevuld met al die persoonlijke foto's? Dat kan ook. Samen zoeken we naar wat jij graag zou willen hebben.

Tekst schrijven

Je levensverhaal opgetekend

Wat krijg je
Wat kost het

Je levensverhaal vastgelegd

Persoonlijk gesprekken

Geschreven door professionele schrijvers

Geleverd als uniek en persoonlijk eindproduct

Download e-boek 'Rouwtijd'

Bright Elephant schreef het boek 'Rouwtijd' met daarin praktische tips hoe je naast een ander kunt staan in rouw. Want niemand zou alleen moeten rouwen. En jij kunt, hoe klein ook, ook wat doen. Je kunt het e-boek hier gratis downloaden.