Uitvaartfilm

Een waardevolle herinnering

Een uitvaart is een kostbaar moment voor het laatste afscheid van een geliefde. Laat door een professionele videograaf een verslag maken van deze bijzondere dag om zo de herinnering vast te houden.

Uitvaartfilm

Een video verslag

Een uitvaart is het laatste afscheid. Hoe intens je het ook meemaakt, een deel van die dag vervaagt ook weer in de herinnering. Met de uitvaartfilm wordt er een prachtig en dierbaar verslag gemaakt van deze bijzondere dag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Afhankelijk van de wensen van de familie zullen ook verschillende dingen worden gefilmd en op verschillende manieren worden gewerkt. Moeten er sfeerbeelden worden gemaakt of zijn drone opnamen ook wenselijk? Hoe zou het zijn als bezoekers een korte herinnering delen op film? Op basis van jullie wensen komen we tot een plan.

Download e-boek 'Rouwtijd'

Bright Elephant schreef het boek 'Rouwtijd' met daarin praktische tips hoe je naast een ander kunt staan in rouw. Want niemand zou alleen moeten rouwen. En jij kunt, hoe klein ook, ook wat doen. Je kunt het e-boek hier gratis downloaden.

Meer diensten om te herinneren

Gedicht op maat

Laat een persoonlijk en uniek gedicht maken. Zo worden herinneringen samengevat in prachtige woorden.

Toespraak op maat

Moet je een toespraak houden, bijvoorbeeld bij een uitvaart? Onze journalisten helpen bij het maken van een unieke toespraak.

Herinner Docu

Wat zei hij ook alweer? En hoe klonk zij? Laat je herinneringen op film achter. Onze filmmakers maken samen met jullie een unieke film.