Ondernemerstestament

Laat jij een puinzooi achter als je dood bent?

26 juli 2023 |

Ja, dat is bewust een hele dramatische titel. Want als de zaken van jouw zaak niet goed geregeld zijn, dan laat je een puinzooi achter voor je nabestaanden èn voor de mensen die in je bedrijf achterblijven.

Lees verder »
Man werkend achter stapel dossiers

Levenstestament als ondernemer

31 augustus 2022 |

Het aantal afgesloten levenstestamenten stijgt de laatste jaren fors. Het is dan ook steeds belangrijker aan het worden om de zaken goed te regelen, zeker voor mensen die eigenaar van een onderneming zijn.

Lees verder »

Rouw doormaken

Er is geen recept voor het rouwproces, maar wel een beschrijving van de taken die verricht moeten worden. Er is ook geen vaste volgorde en de fasen en taken lopen door elkaar heen.

E-boek Rouwtijd

Wat kan je doen als iemand intens verdrietig is en in rouw? Die vraag is de basis van het eerste e-boek van Bright Elephant. Wat kan jij betekenen voor iemand in rouw? Het antwoord is simpel en de uitvoering moeilijker.

Wie is Bright Elephant

Bright Elephant heeft een belangrijke missie, namelijk mensen helpen de dood en rouw bespreekbaar te maken en de herinneringen aan het samengeleefde leven te vieren. Maak kennis met het team.