Het jaar dat voor ons ligt

6 januari 2021 |

Hoe ziet de wereld eruit als er meer aandacht en ruimte is voor rouw? Als de dood beter bespreekbaar wordt? En als we de dingen beter kunnen achterlaten voor onze dierbaren? Bright Elephant wil daar aan bijdragen!

Lees verder »
De lancering van Bright Elephant, ieder zijn taartje in een video call

Mogen we je bedanken?

23 april 2020 |

15 april 2020 heeft Bright Elephant het levenslicht gezien. Nu een week later kijken wij terug op een enerverende en vooral ook overweldigende week. Wij zijn gestart en het is echt fantastisch hoeveel mooie reacties wij ontvingen.

Lees verder »

Rouw doormaken

Er is geen recept voor het rouwproces, maar wel een beschrijving van de taken die verricht moeten worden. Er is ook geen vaste volgorde en de fasen en taken lopen door elkaar heen.

E-boek Rouwtijd

Wat kan je doen als iemand intens verdrietig is en in rouw? Die vraag is de basis van het eerste e-boek van Bright Elephant. Wat kan jij betekenen voor iemand in rouw? Het antwoord is simpel en de uitvoering moeilijker.

Wie is Bright Elephant

Bright Elephant heeft een belangrijke missie, namelijk mensen helpen de dood en rouw bespreekbaar te maken en de herinneringen aan het samengeleefde leven te vieren. Maak kennis met het team.